Belivende pagt

Det Belivende

Stedet hvor vi ikke siger undskyld men uskyld


Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus

Belivende pagt for allerede gifte  

 

 Processen, som er gennemgået på siden om vielse, kan også med fordel bruges  som grundmodel for par, som allerede er gift, og som har det uproblematisk, men som gerne vil gøre deres fælles bånd endnu stærkere og udvide kærligheden endnu mere.

   Den kan også være hensigtsmæssig for familier med sammenbragte børn, hvor en af forældrene er døde.

   Der kan også være tale om familier med sammenbragte børn, hvor der kan være niveauer af skyld eller skam eller andre smertepunkter, som hele familien kan profitere på at få lagt bag sig på en for fremtiden frugtbar måde.

   Familier, hvor alle er biologisk relaterede, men hvor der af forskellige grunde kan være en eller anden form for disharmoni, kan også have glæde af en sådan proces. Der kan jo være forekommet et eller andet i familien, som hindrer belivende frimodighed og udvikling af social kreativitet.

   Endelig kan man forestille sig, at der i familier med adopterede børn kan være stor berigelse og belivelse i indgåelse af en sådan åndelig pagt, hvor det for alvor befæstes, at der er en kærlighed, som er totalt uden forbehold, og som alle parter aktivt indgår i.